top of page

modalitati

de

www.jaluzelegard.ro iti pune la dispozitie o varietate de modalitati de plata pentru ca tu sa iti duci la bun sfarsit proiectul dorit, in cel mai comod mod posibil!

plata

1. NUMERAR

Plata numerar este cunoscuta si ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maxima a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA. Plata se va efectua în momentul în care curierul sau echipa jaluzelegard.ro ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitata, sau la plasarea / ridicarea comenzii de la fabrica. 

2. CU CARDUL

LINK DE PLATA LINK2PAY

integral sau in Rate fara Dobanda

Poti efectua plata oricand, oriunde, avand nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet si cardul bancar! 

  • Prin utilizarea acestei metode de plata, puteti achita cu cardul o comanda plasata telefonic sau in showroomul Top Profil Sistem / www.jaluzelegard.ro.

  • Comanda poate fi achitata integral cu cardul sau in rate egale cu dobanda 0% prin parteneriatul cu: Credit Europe Bank (Card Avantaj), Banca Transilvania (Card Star BT), Garanti Bank (Bonus Card), Alpha Bank (Alpha Card) si BRD (BRD Finance). 

  • Dupa confirmarea comenzii, se va activa plata online si veti primi un MAIL / SMS / mesaj Whatsapp continand link-ul catre pagina de plata Online. 

  • Plata poate fi efectuata in termen de 24 de ore, dupa care aceasta va deveni inactiva. 

RATE FARA DOBANDA Plata se face cu ajutorul unui card de credit eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit. Vei fi redirecționat catre procesatorul de plati online cu care lucram, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata sa se realizeze în conditii de deplina securitate*. Este necesar sa completati toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicita prin intermediul formularului (nume, prenume, numar de card, cod de securitate). Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate. Daca alegi aceasta modalitate de plata nu îti este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

* NetopiaMobilPay.ro pune la dispozitia ta un sistem de tranzactionare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigura ca pe parcursul tranzactiei nici o informatie cu privire la cardul tau nu este retinuta pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, datele tale fiind procesate direct de Visa si Master Card.

Copy of Copy of Untitled (4).png
Credit_Europe_Bank_România.svg.png

CARD AVANTAJ

1-6 RATE

Card Avantaj – cel mai iubit card de rate din Romania:

 

▪ Este primul card de cumparaturi cu plata in rate fara dobanda;

▪ Suntem pe piata de 11 ani in Romania;

▪ Este primul card care a oferit rate fara dobanda pentru cumparaturi in strainatate;

▪ Este primul card de credit care iti ofera bonus pentru orice tranzactie pe care o faci, cumparatura sau retragere de numerar de la ATM.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

 

▪ Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank

▪ Aplicati online pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum"

▪ Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj

CLICK PENTRU MAI MULTE DETALII

3. OP | TRANSFER BANCAR

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii proforme primite pe e-mail, după confirmarea telefonica a comenzii. Livrarea / ridicarea produselor se va face doar după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru. 

bottom of page